Naša spletna stran je: https://www.geaprodukt.si.

Upravnik spletne strani je:

Geaprodukt d.o.o.
Dolenjska cesta 242
1000 Ljubljana

Kako ščitimo vaše podatke

Za varovanje podatkov, ki se prenašajo med vami in našo spletno stranjo uporabljamo enkripcijo podatkov z uporabo SSL varnostnega certifikata. Delovanje certifikata lahko preverite tako, da v naslovni vrstici ob naslovu geaprodukt.si kliknete na ikono v obliki ključavnice, kar vam bo pokazalo informacije o varnosti vaše povezave.

Naše podatkovne baze so varno shranjene na varovanih strežnikih zunanjega ponudnika Zabec.net.

Vsebine iz drugih spletnih strani

Naše spletne strani lahko vsebujejo vsebine, ki se črpajo iz drugih, zunanjih spletnih strani in servisov (na primer YouTube). Ob pretakanju teh vsebin imajo zunanji ponudniki možnost ustvarjanja dodatnih piškotkov ali anonimnega zbiranja podatkov, ki jih lahko nato uporabljajo v svoje namene. Za te vsebine, piškotke in podatke ne nosimo odgovornosti.

Vaše pravice

V kolikor ste kdaj kupovali preko naše spletne strani ali v naš sistem shranjevali podatke, imate pravico kadarkoli pisno zahtevati izpis vseh podatkov, ki jih imamo shranjene o vas, ter vaših nakupih. Na vašo zahtevo lahko nato v skladu z zakonodajo določene podatke izbrišemo.

Piškotki

Naša spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Piškotki so mikro tekstovne datoteke, ki jih spletne strani lahko naložijo na vaš računalnik in po navadi vsebujejo vaše nastavitve ali podobne podatke, ki so potrebni za zagotavljanje delovanja spletne strani ali pa za anonimno vodenje statistike obiska naše spletne strani, kar nam omogoča izboljševanje vaše uporabniške izkušnje.

Tipi piškotkov:

  • nujni piškotki za obratovanje spletne strani
  • lastni piškotki za vodenje statistike obiska
  • piškotki zunanjih ponudnikov (Google, Facebook, YouTube)

Piškotki zunanjih ponudnikov so anonimizirani in ne vsebujejo vaših osebnih podatkov.